top of page

PSD PROGRAMS

jpeg.png
KICK & PUNCH

Kick & Punch is een training die zich vooral richt op het trainen van stoten, verweringen en trappen. Deze technieken worden op pads getraind maar kunnen evengoed met een partner worder uitgevoerd. 

Stick & Knife 

STICK & KNIFE FIGHTING

In het gewapende programma onderscheiden we technieken met de stok en met het mes, zowel in een verdedigende vorm als in een reagerende uitvoering. De basis kunnen we terug vinden in het silat en escrima. 

RHINO
CLOSE RANGE SYSTEM RHINO

Het Close Range System - RHINO is een onderdeel van het ongewapende systeem waarbij we ons vooral concentreren op gevechtstechnieken waarbij de tegenstander zich binnen grijpafstand bevindt. 

KEMPO KARATE

KEMPO KARATE

Kempo of in het Japans ook Kenpo genoemd kan je vertalen als 'de wet van de vuist' en karate kan je vertalen als 'lege hand' of 'Chinese hand'. Deze stijl heeft specifieke methodes van bewegen 

PANANTUKAN

PANANTUKAN

Deze ongewapende discipline bestaat uit Filipijns boksen dat bestaat uit snelle maar zeer efficiënte stoottechnieken in een combinatie met verweringen en trapping. Het is belangrijk muscle memory te creëren zodat deze technieken een automatisme worden in je verdediging. 

bottom of page